Dimecres, 23 De Agost De 2017
Carrer del Carme, 46 de Guàrdia de Noguera, Castell de Mur - 25632 Telèfon: 973651795 Fax: 973652594
ajuntament@castellmur.cat

Notícies

25/07/2017

1er Triatlò Extrem als Pirineus


Foto

Aquest cap de setmana, tindrà lloc al poble de Cellers l’inici del primer Triatlò Extrem que es farà als Pirineus.

El dia 29 de juliol, a les 05:30 hores de la matinada, en el embassament de Terradets, els atletes que participen en el Pirene Xtreme Triathlon, iniciaran la seva aventura.

 Aquesta consistirá en 3,8km de natació, continuant amb un circuit de bici de 180 km i finalitzant amb 42 km de carrera a peu, essent les 01:00 del dia 30 de juliol, lhora prevista de tancament de meta.

Un total de com a màxim 20 hores per completar els 226 km que els faran passar per llocs tan emblemàtics del Pre-Pirineu català com son la Serra de Montsec, el Coll de Nargò, Tuixent, Sant Llorenç de Moruny i el Refugi de Coll de Port, per finalitzar en el Port del Comte.

La peculiaritat daquest triatló és que està catalogat com a extrem per la dificultat i el desnivell dels terrenys que han de recórrer així com que els atletes depenen del seu equip de suport (amics i familiars) al ser una prova dautosuficiència.

La seva finalitat es viure una aventura única en un paratge espectacular.

El 28 de juliol a les 19:00 h, en local del forn, facilitat per aquest Ajuntament a Cellers, tindrà lloc el briefing de la prova, així que ja podrem veure pel poble als participants daquesta prova gegantesca.

Agraïm a lorganització de PireneXtri que hagi contat amb el nostre municipi per la primera edició daquesta aventura i els desitgem molt dèxit.


Informació addicional


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web